logobarman
✕
  • خانه
  • مربیان همکار بارمان توسن
  • مقالات
    • اخبار باشگاه
    • تغذیه
    • روانشناسی
    • آسیب ورزشی و حرکات اصلاحی
    • ورزش خانواده
    • مصاحبه های خواندنی
  • درباره ی ما
  • تماس با ما
logobarman
  • خانه
  • مربیان همکار بارمان توسن
  • مقالات
    • اخبار باشگاه
    • تغذیه
    • روانشناسی
    • آسیب ورزشی و حرکات اصلاحی
    • ورزش خانواده
    • مصاحبه های خواندنی
  • درباره ی ما
  • تماس با ما
علت عصبانی شدن والدین ( قسمت چهارم )
نوامبر 2, 2019
دردي به نام سياتيك
نوامبر 5, 2019
منتشر شده توسط admin در نوامبر 3, 2019
دسته بندی
  • بهداشت و سلامت
  • تغذیه
تگ ها
  • آکادمی بارمان توسن
  • پاسداران
  • تغذيه
  • تغذیه اشتباده
  • خيراله قليزاده
  • ديابت
  • سجاد كحالي
  • شاخص تغذيه
  • كنترل ديابت
  • گلايسميك
شاخصگلایسمیک
این مبحث بسیار با اهمیت است.
راز سلامتی انسان در شناختغذاهای مناسب است علت اصلی بیماری دیابت و یاتشدید دیابت مصرف غذاهایی با شاخص گلایسمیک بالامی باشد پس هر چه قدر می توانید شاخص گلایسمیکغذاهای خود را کاهش دهید:
گلوکزوانسولین:
  1. گلوکز سوخت بدن است و بعد از جذب می بایستوارد سلول ها شود و حامل آن انسولین است
  2. وقتی غذا می خوریم میزان قند خون بالا می رود وما احساس سیری میکنیم ولی بستگی به نوعتغذیه بعد از مدتی مجدداً گرسنه می شویم
  3. غذاها به دو دسته تقسیم می شوند : انرژی زاییتدریجی و فورانی
  4. وقتی غذایی با انرژی زایی فورانی مصرف می شودقند خون 20 دقیقه بعد به حداکثر و بیشتر ازحالت قابل تحمل وبیشتر از نیازبدن بالا می رود
  5. افت مجدد قند خون سبب احساس گرسنگی،خستگی، سردرد و …. می شود
  6. این غذاها سبب افزایش شدید انسولین و ساختچربی از غذاها می شود و برعکس غذاهای با انرژیزایی تدریجی با تشویق بدن به مصرف گلوکز برایکسب انرژی تمایل به ذخیره سازی چربی را از بینبرده و با وجود عدم احساس گرسنگی سبب کاهشوزن هم خواهند شد.
شاخصگلایسمیک:
  1. میوه هایی مانند سیب و انگور علارغم قند فراوانقند خون را کمتر از نان بالا می برند
  2. پس کربوهیدراتهای موجود در مواد غذایی مختلفاثرات متفاوتی روی قند خون دارند
  3. دانشمندان امروزه غذاهای زیادی را بررسی و برایآن عددی به عنوان شاخص گلایسمیک معرفیکرده اند
  4. مواد غذایی دارای شاخص گلایسمیک بالای 70 رامواد با شاخص گلایسمیک بالا و مواد دارایشاخص 56 تا 69 را متوسط و مواد دارای شاخصکمتر از 55 را شاخص گلایسمیک پایین یا غذاهایسبز می شناسند.
اهمیتومزیتمصرفغذاهایشاخصگلایسمیکپایین:
  1. غذاهای با شاخص گلایسمیک پایین کمک می کندتا اشخاص وزن شان را کاهش دهند و یا وزن خودرا کنترل کنند
  2. غذاهای با شاخص گلایسمیک پایین حساسیت بدنبه انسولین را افزایش می دهد
  3. کربوهیدراتهایی با شاخص گلایسمیک پایین کنترلدیابت را آسانتر می کنند
  4. کربوهیدراتهای با شاخص گلایسمیک پایین ریسکبیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند
  5. کربوهیدراتهای با شاخص گلایسمیک پایینکلسترول بد خون را پایین می آورند
  6. کربوهیدراتهای با شاخص گلایسمیک پایینگرسنگی را کاهش داده و فرد را مدت طولانیسرحال و شاداب نگه می دارند
  7. کربوهیدراتهای با شاخص گلایسمیک پاییناستقامت و پایداری بدن را بیشتر کرده و فرد رابرای فعالیت طولانی مدت آماده می کنند
جدول شاخص گلايسميك 
اشتراک
0
admin
admin

پست های مرتبط

ژوئن 3, 2023

تاثیر ورزش در کودکان و خردسالان


موارد بیشتر
می 7, 2023

خواص دلبرانه لبو (چغندر)


موارد بیشتر
آوریل 17, 2023

نیترات را بهتر بشناسیم


موارد بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باشگاه ورزشي تكواندو توسن فعاليت ورزشي خود را از سال ٩١ آغاز نمود و از ابتدا بصورت برنامه ريزي شده در تمامي زمينه ها از جمله : مسائل فني طبقه بندي شده ، مديريت مكاني تمريني ؛ مديريت كارگاهي علمي ورزشي ، تعيين اهداف كوتاه مدت و ميان مدت و بلند مدت ، جذب اسپانسر بصورت دقيق گام برداشته ودر هر لحظه به اهداف خود دست پيدا مي كند .

آدرس باشگاه

پاسداران ، میدان هروی
خیابان وفامنش ، کوچه مفتوحی غربی
خیابان مومنی پلاک 4 طبقه 4

آدرس دفتر

خیابان امام خمینی
کوچه شهید عبداله میرزایی
پلاک 37

خرید اخبار

  • این روند پیشرفت ادامه خواهد یافت
  • این موفقیت حاصل همدلی و تلاش بود
  • با اختلاف اندک دوم شدیم
  • نوجوانان بارمان توسن در ابتدای مسیر
  • مصاحبه استاد حسین کریمی با خبرنگار میدان
تمامی حقوق متعلق به آکادمی تکواندو بارمان توسن میباشد. طراحی سایت اگرت